Gør karriere hos Blue Line

Har du lyst til at være en del af en ambitiøs vækstvirksomhed på en spændende international rejse? Så er vi parat til give dig udfordringer.

Ledige stillinger:

Vi har p.t. ingen ledige stillinger

________________________________________

Interesseret i at blive en del af Blue Line-teamet?  

Send os din ansøgning via mail
_________________________________________

 

Bliv en del af en uformel og dynamisk organisation:

Medarbejdere hos Blue Line

Hos Blue Line vil du møde et stærkt hold af kompetente kollegaer, en åben og uformel omgangstone og en dynamisk organisation, hvor initiativ, beslutningsevne og innovation er værdsat. Du får betydelige muligheder for både faglig og personlig udvikling og møder kollegaer med højt engagement og dedikation til at skabe kundespecifikke IT-hardware løsninger til krævende miljøer. 

Blue Line er en international virksomhed, og kunderne tæller nogle af verdens største virksomheder inden for deres branche.

Ledelsesstilen er åben og strukturen så flad, at der er plads til at gøre en forskel. Økonomien er sund og skaber et solidt fundament for væksten.

Vi holder til i helt nye, dejlige lokaler med gode forhold og spændende perspektiver for fremtiden. 

 

Nyheder i organisationen:

Peter Linnet

Vi præsenterer vores nyeste medlem af Blue Line-teamet!

Mød Peter, vores nye Business Development Manager👋

Peter har en lang og bred erfaring inden for salg af IT-løsninger til krævende miljøer. Med fingeren på pulsen for det nyeste teknologi og markedstendenser, er han altid fuldt opdateret på teknologi og markedet for at give den bedste support og sparring til vores kunder. Han vil være et vigtigt medlem af salgsteamet.

"Jeg har glædet mig til at blive en del af Blue Line-teamet. Blue Line er en velfunderet virksomhed med en spændende fremtid og en fantastisk teamånd. Det er virkelig motiverende at arbejde med en virksomhed, der fremstiller produkter af høj kvalitet og har en hurtig vækst. Jeg ser frem til at være en del af Blue Lines rejse og vækst i de kommende år."

Velkommen til Blue Line, Peter! 🎉